Jalgpalliklubi (MTÜ Viljandi Tulevikujalgpalli Klubi, edaspidi “klubi“) on võtnud endale kohustuse kaitsta klientide privaatsust. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesolevad privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi Eesti Vabariigi seadustega ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktidega.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine

Isikuandmed on andmed, mida klubi kogub ja töötleb isiku tuvastamiseks, temaga sõlmitud lepingu täitmiseks või temaga ühenduse võtmiseks ning seadustest tulenevate kohustuste täitmiseks.

Kliendi isikuandmete kogumine võib toimuda kontaktandmete (sh nimi, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress, vanus) esitamisel meie kodulehel, Eesti Jalgpalli Liidu võistlustele registreerimisel, telefoni teel või mujal.

Muude andmete kogumine

Võime koguda ka isikustamata andmeid ehk andmeid, mida ei saa otseselt ühe kindla isikuga siduda (sugu, vanus, keele eelistus, asukoht). Koondandmeid käsitletakse selles privaatsuspoliitikas isikustamata andmetena.

Kogutud isikuandmete kasutamine ja säilitamine

Kogutud isikuandmete abil saame teavitada kliente klubi uudistest, kampaaniatest ja tulevastest sündmustest. Klient, kes ei soovi olla meie uudiskirjaloendis või saada teavitusi teda huvitada võivatest toodetest või sündmustest, saab ennast adressaatide sihtrühmast igal ajal eemaldada.

Kogutud isikuandmeid kasutame ka kliendi ees võetud kohustuste täitmiseks.

Privaatsuspoliitika tingimustega nõustumisel annab klient klubile nõusoleku enda andmete automatiseeritud töötlemiseks. Nõusoleku saab alati tagasi võtta kirjalikku taasesitamist võimaldavas vormis avalduse tegemisega. Tagasiulatuvat jõudu avaldusel ega nõusoleku tagasivõtmisel ei ole.

Kliendi paremaks teenindamiseks võib klubi avaldada teavet üksikute kasutajate kohta kolmandale osapoolele, kes osutab klubile teenuseid. Kolmandaks osapooleks on näiteks meie partner, kelle ülesandeks on klubi poolt vahendatava teenuse pakkumine.

Kliendi isikuandmeid säilitab klubi kuni kliendisuhte lõppemiseni. Andmeid, mida klubi on kohustatud säilitama õigusaktidest tulenevalt (näiteks raamatupidamisandmed), säilitab klubi õigusaktides sätestatud nõuetest lähtuvalt.

Isikuandmete kaitse

Klubi rakendab kõiki ettevaatusabinõusid (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

Kui kahtlustad, et sinu isikuandmetega on toimitud vastupidiselt käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatule või on oht, et Sinu andmed on lekkinud võõrastele isikutele, anna meile sellest koheselt teada. Ainult nii saame hoida potentsiaalse kahju võimalikult väikesena.

Kliendil on õigus nõuda oma andmete töötlemise lõpetamist, teavet andmete kasutamise kohta ning andmete edastamist endale või kolmandale isikule üldkasutatavas vormingus. Vältimaks kliendi andmete ja õiguste väärkasutust on taotlusi lubatud esitada üksnes vormis, kus taotleja isik on tuvastatav (digitaalselt allkirjastatud või keskuses isiklikult allkirjastatud). Meil on õigus sellistele taotlustele vastata 30 päeva jooksul.

Andmete töötlemise lõpetamise nõuet käsitleme kliendisuhte lõpetamise avaldusena.

Turvalisus

Kõiki klubi kodulehe külastamise ja sellel tegevuste teostamise käigus teatavaks saanud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot.

Kasutame oma www.jktulevik.ee lehel SSL sertifikaate, mis teevad teie kasutajaandmed turvaliseks. Majutame oma lehe serverid usaldusväärse teenuspakkuja serverites.

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused

Meie kodulehte kasutama asudes, kontaktivormi täitmisel või e-poest ostu sooritamisel oled käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Jätame endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta, teavitades sellest kõiki kliente, kuid anname oma parima, et hoida meie privaatsuspoliitika ajakohase ja kõigile kättesaadavana meie kodulehel.

Kliendi isikuandmete vastutav töötleja on klubi. Maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed edastab klubi volitatud töötleja Maksekeskus AS-ile.

Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta ühendust aadressil marek@jktulevik.ee.

Oma andmete kaitsmiseks saab alati pöörduda Andmekaitse Inspektsiooni või kohtu poole. Andmekaitse Inspektsioon on riikliku asutus, mille poole on võimalik pöörduda ka isikuandmete kaitse teemadel konsultatsiooni või abi saamiseks.

Sponsorid ja koostööpartnerid

Suursponsor

Airok
Airok
Järve Keskus
LX Motors
LX Motors

Varustuspartner

Joma
Joma

Sponsorid

Rademar
Rademar
Tactical Foodpack
Combimill
Roger Puit

Toetajad

Viljandi linn
Viljandi linn
Viljandi vald
Sportfever
Monkey Sport
Monkey Sport
Texor
Texor
Hansa Bussiliinid
Hansa Bussiliinid
Jaama Söögisaal
Leigola
Leigola
AndryMT
AndryMT
MSA Elekter
MSA Elekter
Hansa Ilutulestikud
Hansa Ilutulestikud
Electrum
Electrum

Koostööpartnerid

Viljandi Metall AS
Viljandi spordikeskus
Maksimum.ee
Maksimum.ee
Just Rest
Just Rest
Koopiapesa
Koopiapesa
MyFitness
MyFitness
Mulgimadin
  • 4d toto macau
  • bandar togel
  • bo togel
  • bo togel
  • bandar togel
  • agen togel terpercaya
  • bandar togel terpercaya
  • dingdong togel
  • bandar togel online terpercaya
  • situs agen togel online
  • agen togel online terpercaya
  • bandar togel terbaik dan terpercaya
  • situs agen togel online
  • situs judi togel online
  • situs agen togel terpercaya
  • situs togel
  • daftar bandar togel online terpercaya
  • situs agen togel resmi
  • daftar bandar togel online terpercaya
  • daftar bandar togel online
  • situs agen togel terpercaya
  • situs agen togel online
  • agen togel resmi di indonesia
  • situs agen judi togel
  • situs togel
  • daftar bandar togel terbesar dan terpercaya
  • situs slot
  • bo togel online terpercaya
  • agen togel
  • bandar togel lengkap terbesar
  • togel online
  • bo togel terpercaya dan terbesar
  • aftar situs slot online
  • agen judi togel online
  • nama situs togel terpercaya
  • judi slot online
  • situs togel resmi toto
  • 10 situs togel terpercaya
  • situs togel resmi toto
  • bandar togel online
  • situs togel online terpercaya
  • situs judi togel resmi
  • situs judi togel online
  • bandar togel china resmi
  • bandar togel terpercaya
  • situs bandar togel toto online
  • situs judi togel 4d resmi
  • bandar togel hadiah 4d 10 juta
  • situs togel terbaik dan terpercaya
  • agen togel resmi di indonesia
  • bandar togel toto hongkong
  • bo togel bonus new member terbesar
  • situs slot deposit pulsa tanpa potongan
  • bo togel resmi di indonesia
  • daftar bandar togel terbesar dan terpercaya
  • situs judi togel online
  • agen bandar togel toto online
  • bandar lotre togel online
  • situs judi slot terbaik
  • situs togel resmi toto
  • bandar togel cambodia resmi
  • situs bo togel resmi
  • bandar togel hadiah 4d 10 juta terpercaya
  • bandar togel online terpercaya
  • agen bandar togel online
  • bo slot online terbaik
  • bandar togel online terbesar
  • bandar togel terpercaya dan terbesar
  • 10 situs togel terpercaya resmi
  • bandar togel terpercaya dan resmi
  • situs togel resmi dan terpercaya
  • situs bandar lotre togel
  • keluaran togel cambodia
  • situs togel online
  • situs agen togel online
  • bandar judi togel online
  • agen bandar togel online
  • situs togel terbaik
  • agen togel online terbesar
  • situs togel terpercaya dan terbesar
  • agen togel
  • bandar togel terbesar
  • situs judi slot
  • agen togel
  • daftar bandar togel terbesar dan terpercaya
  • bandar togel
  • situs togel
  • situs slot
  • bandar togel
  • slot resmi
  • Bandar Judi Togel Hari Ini Online24Jam Terpercaya 2022
  • bo togel
  • toto togel
  • togel deposit pulsa
  • togel hongkong
  • togel online
  • situs togel
  • situs bandar togel online terpercaya
  • bandar togel
  • agen togel terpercaya
  • situs togel
  • nama toto togel
  • togel online
  • togel online
  • situs togel
  • agen togel resmi
  • agen togel
  • situs togel
  • bandar togel
  • bandar togel
  • togel online
  • asia togel
  • situs togel
  • situs togel
  • situs togel
  • toto togel
  • togel online
  • bandar togel
  • agen togel
  • daftar togel
  • bandar togel
  • agen togel
  • situs togel online
  • situs togel
  • bandar togel
  • bandar togel
  • situs togel terpercaya
  • agen togel
  • situs judi togel
  • situs togel
  • agen togel
  • bandar togel
  • situs togel
  • situs togel
  • bo togel
  • agen togel
  • toto togel
  • bo togel
  • situs togel terpercaya
  • situs bandar togel
  • agen togel terpercaya
  • 5 bandar togel terpercaya
  • bo togel resmi
  • agen togel
  • situs togel online
  • situs togel resmi
  • daftar bandar togel
  • situs agen togel resmi
  • 4d toto macau
  • bandar togel
  • bo togel
  • bo togel
  • bandar togel
  • agen togel terpercaya
  • bandar togel terpercaya
  • dingdong togel
  • bandar togel online terpercaya
  • situs agen togel online
  • agen togel online terpercaya
  • bandar togel terbaik dan terpercaya
  • situs agen togel online
  • situs judi togel online
  • situs agen togel terpercaya
  • situs togel
  • daftar bandar togel online terpercaya
  • situs agen togel resmi
  • daftar bandar togel online terpercaya
  • daftar bandar togel online
  • situs agen togel terpercaya
  • situs agen togel online
  • agen togel resmi di indonesia
  • situs agen judi togel
  • daftar bandar togel terbesar dan terpercaya
  • situs slot
  • bo togel online terpercaya
  • agen togel
  • bandar togel lengkap terbesar
  • togel online
  • bo togel terpercaya dan terbesar
  • aftar situs slot online
  • agen judi togel online
  • nama situs togel terpercaya
  • judi slot online
  • situs togel resmi toto
  • 10 situs togel terpercaya
  • situs togel resmi toto
  • bandar togel
  • situs togel online terpercaya
  • situs judi togel resmi
  • situs judi togel online
  • bandar togel china resmi
  • bandar togel terpercaya
  • situs bandar togel toto online
  • situs judi togel 4d resmi
  • bandar togel hadiah 4d 10 juta
  • situs bandar togel
  • agen togel resmi di indonesia
  • bandar togel toto hongkong
  • bo togel bonus new member terbesar
  • situs slot deposit pulsa tanpa potongan
  • bo togel resmi di indonesia
  • daftar bandar togel terbesar dan terpercaya
  • situs judi togel online
  • agen bandar togel toto online
  • bandar lotre togel online
  • situs judi slot terbaik
  • situs togel resmi toto
  • bandar togel cambodia resmi
  • situs bo togel resmi
  • bandar togel hadiah 4d 10 juta terpercaya
  • bandar togel online terpercaya
  • agen bandar togel online
  • bo slot online terbaik
  • bandar togel online terbesar
  • bandar togel terpercaya dan terbesar
  • 10 situs togel terpercaya resmi
  • bandar togel terpercaya dan resmi
  • situs togel resmi dan terpercaya
  • situs bandar lotre togel
  • togel online
  • situs togel online
  • situs agen togel online
  • bandar judi togel online
  • agen bandar togel online
  • situs resmi pasang togel
  • agen togel online terbesar
  • situs togel terpercaya dan terbesar
  • agen togel
  • bandar togel hadiah 4d 10 juta
  • situs judi slot
  • agen togel
  • daftar bandar togel terbesar dan terpercaya
  • bandar togel
  • situs togel
  • situs slot
  • bandar togel
  • slot resmi
  • Bandar Judi Togel Hari Ini Online24Jam Terpercaya 2022
  • bo togel
  • toto togel
  • togel deposit pulsa
  • togel hongkong
  • togel online
  • situs togel
  • situs bandar togel online terpercaya
  • bandar togel
  • agen togel terpercaya
  • situs togel
  • nama toto togel
  • togel online
  • togel online
  • situs togel
  • agen togel resmi
  • agen togel
  • situs togel
  • bandar togel
  • bandar togel
  • togel online
  • asia togel
  • situs togel
  • situs togel
  • situs togel
  • toto togel
  • togel online
  • bandar togel
  • agen togel
  • daftar togel
  • bandar togel
  • agen togel
  • situs togel online
  • situs togel
  • bandar togel
  • bandar togel
  • situs togel terpercaya
  • agen togel
  • situs judi togel
  • situs togel
  • agen togel
  • bandar togel
  • bo togel
  • bo togel
  • toto togel
  • bo togel
  • situs togel terpercaya
  • situs bandar togel
  • agen togel terpercaya
  • bo togel resmi
  • situs togel online
  • situs togel resmi
  • daftar bandar togel
  • situs agen judi togel
  • agen bandar togel
  • 5 bandar togel terpercaya
  • agen togel
  • bandar togel terpercaya
  • bo togel terbesar
  • situs togel resmi toto
  • bo togel
  • situs agen togel resmi
  • situs agen togel resmi
  • bandar togel
  • situs togel
  • situs togel
  • situs bo togel
  • situs togel online
  • agen togel online
  • agen togel online
  • toto togel
  • situs togel terpercaya
  • 5 bandar togel terpercaya
  • agen bandar togel resmi
  • situs togel terpercaya
  • bandar togel online
  • situs togel terpercaya
  • bo toto togel
  • situs resmi pasang togel
  • situs togel online
  • situs togel terpercaya
  • agen togel
  • situs judi togel online
  • situs togel terpercaya
  • situs togel
  • situs bo togel
  • bandar togel terpercaya
  • agen togel resmi
  • bandar togel
  • daftar bandar togel terpercaya
  • daftar togel via dana
  • situs togel terpercaya
  • situs togel resmi
  • situs togel terpercaya
    situs togelagen togelagen togel totositus togel online terpercayasitus agen togel resmibandar togel terpercayatogel onlinesitus togel resmisitus togel terbaikagen togel resmisitus togel