Tulevik U-21 alustas hooaega suure kaotusega

Neljapäeval pidas Tuleviku duubelmeeskond oma hooaja esimese kohtumise ning II liiga avamängus pidid nad tunnistama FC Flora U-19 8:1 paremust.

Tallinnas Sportland Arenal toimunud kohtumises jäädi juba kahekümnendaks minutiks 0:3 kaotusseisu. 5 minuti hiljem lõi küll Indrek Kaiste ühe tagasi ning pärast seda lõi Gunnar-Laur Sindi ühe veel, kuid seekord õnnetult omaväravasse. Sellisel seisul mindi ka poolajale. Teise poolaja keskel lõid vastased minutiga veel kaks tükki ning mängu lõpufaasis veel kaks. Seisuga 1:8 ka kohtumine lõppes. Keskmise vanusega 17 ja pool aastat Tulevik U-21 sai küll suureskoorilise kaotuse, kuid peatreeneri sõnul väärt kogemuse. “Vastane oli tugev ja kasutas meie eksimused pea 100% ära. Kaitses tuli lubamatult palju vigu millega ma peame treeningutel viivitamatult tegelema,” kommenteeris meeskonna juhendaja Sander Post.

Järgmise kohtumise peab Tulevik U-21 järgmisel laupäeval, 25. märtsil kell 12.00 Viljandi kunstmuruväljakul.

Esindusmeeskond sõidab juba homme külla valitsevale meistrile FC I võistkonnale Infoneti Lasnamäe staadionile, kus pall pannakse mängu kell 13.00. Kõigil huvilistel, kes pealinna kohale minna ei saa, on võimalus kohtumist vaadata pubi Suur Vend II korruse suurelt ekraanilt. Enne mängu saab ennustada ka seisu ning parimat premeeritakse pubi poolt mõnusa auhinnaga.

Leave a Reply

MENÜÜ